Pages Navigation Menu

Accomodatie

Het huis van Laroche-Martel.

Het huis van Laroche-Martel.

Op het terrein is een een groot huis welke geschikt is voor 10 personen en een gite die plaats biedt aan (afhankelijk van de samenstelling) 2 of 4 personen.

Overnacht je in het huis dan verblijf je in één van de sfeervolle twee persoonskamers met 2 aparte bedden. De kamers zijn ruim en hebben allemaal hun eigen uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer.
Daarnaast is er een gezellige woonkamer, een terras en een goed uitgeruste keuken, welke het hart van het huis is; hier worden alle verse, smaakvolle vegetarische maaltijden bereid en kun je een lekkere pot thee zetten. Vind je het leuk om mee te helpen met koken dan kan dat, niets hoeft, alles mag.

De gite is zeer ruim en heeft boven een badkamer en een slaapkamer welke plaats biedt aan 2 personen. Beneden is er een slaapbank die plaats biedt aan 2 personen. Vanwege deze indeling biedt de gite plaats aan 2 of 4 personen (bijv. een vriendengroep). Ook de gite is voorzien van een fijne keuken en een ruime woonkamer. Hoe comfortabel het huis en de gite ook zijn, vanwege de aangename temperaturen in de streek verblijven we meestal buiten.