Pages Navigation Menu

Data & Kosten

Ben je op zoek naar rust en ontspanning, maar ook naar uitdaging en verdieping in je yoga-beoefening deze yoga retraite helemaal voor jou!

De yogaweek heeft als thema Asana’s in werking en geeft een mooie verdieping van je yoga practice. Naast de yogalessen en meditaties kom je meer te weten over de achtergronden van yoga en specifiek de werking van de asana’s fysiek, mentaal en energetisch. Waarom doen we wat we doen in de yogalessen? Een tipje van de sluier. Ook ontvang je als je wilt een yogaserie op maat. Een persoonlijke yogaserie die krachtig voor je kan werken.

Wanneer: van 25 augustus t/m 1 september 2018

Waar: Op het prachtige domein L’aroche/Martel in Gluges in de Dordogne (Frankrijk)

Prijs:
De kosten zijn € 745,- p.p. op basis van een gedeelde tweepersoonskamer.  

Dit is inclusief:
• alle yogalessen (11 lessen van 1,5 – 2 uur)
• persoonlijke yogaserie (indien gewenst)
• het verblijf
• alle maaltijden
• koffie/thee/fruit gedurende de dag
• opgemaakte bedden bij aankomst
• L’aroche/Martel: eventueel transfer van het vliegveld/treinstation in Brive naar Gluges.

Het vervoer van huis naar Gluges/Martel of naar Ptitmonde en terug en eventuele uitjes of excursies (al dan niet gezamenlijk) zijn voor eigen rekening.

Neem je eigen handdoeken (L’aroche/Martel), yogamatje en eventueel meditatiekussentje mee. Voor degenen die geen eigen yogamatje hebben is er een matje te koop bij Susumna. Graag vooraf aangeven of je dit zou willen.

Vervoer naar Gluges:

Met de auto: Kom je zelf met de auto naar Gluges, dan kun je bij aanmelding aangeven of je iemand mee zou willen laten rijden, of als je geen auto hebt, je graag met iemand mee zou willen rijden. Susumna yogavakanties kan hierin een bemiddelende rol spelen, maar is hier nooit verantwoordelijk voor.
Met de trein: Er gaan treinen naar Brive, je kunt dan vanaf het station worden opgehaald. (hier zijn geen extra kosten aan verbonden).
Met het vliegtuig: In de zomermaanden zijn er verschillende vliegtuigmaatschappijen die op Brive vliegen. Cityjet vloog in 2014 en 2015 op zaterdag en gaf een perfecte aansluiting op de yogavakantie. (onbekend voor 2017). Ook hiervoor geldt dat je van het vliegveld in Brive kunt worden opgehaald (hier zijn geen extra kosten aan verbonden).

Klik hier voor meer info om je aan te melden.

 

Klik hier voor een sfeerimpressie van 2016

Klik hier voor een sfeerimpressie van 2015