Pages Navigation Menu

Programma yogavakantie

Tot jezelf komen

Tot jezelf komen

’s Morgens beginnen we de dag om 8:00 uur met een yogales van 2 uur. Naast de dynamische asana’s (houdingen) komen ook pranayama (ademhalingsoefeningen), milde kriya’s (reinigingsoefeningen) en meditatie aan bod. Elke dag staat een ander deel van het lichaam centraal, zodat we aan het eind van de week het hele lichaam doorlopen hebben.

Na de les is er een uitgebreid ontbijt. Wil je na de maaltijd op pad gaan, dan kun je een broodje smeren voor onderweg. Blijf je op het terrein dan staat er ’s middags voor de liefhebbers een hapje klaar in de keuken.

Aan het eind van de middag (17:00 uur) is er (behalve op woensdag) een yogales van zo’n 1,5 uur. Dit kan een yin-yogales zijn met een meditatieve meditatie of lange yoga nidra, of juist een andersoortige les.

Na het middagprogramma wordt het avondeten geserveerd. De avond kun je zelf invullen; misschien heb je zin in een avondwandeling, wil je een baantje trekken in het zwembad of je gewoon lekker terug trekken in je kamer met een boek. Wellicht blijven we lang natafelen en genieten we met een vuurtje van een lange warme zomeravond. Alles mag, niets hoeft.

Tussen de lessen door ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Je kunt je vermaken op het terrein in de tuin of bij het zwembad. Er is een yogaswing waarmee je aan de slag kan. Of je trekt erop uit en gaat de mooie omgeving verkennen.

Alle maaltijden en zijn vegetarisch en worden vers en met grote zorg bereid.