Pages Navigation Menu

Sfeerimpressie L’aroche Martel 2016

Sfeerimpressie L’aroche Martel 2016

Het was weer een heerlijke yogaweek in augustus! De vakantie was volgeboekt met een leuke groep enthousiaste deelnemers, die zich vol overgave op de yogalessen stortten. In de ochtend een pittige hatha-les waarbij we startten met een aantal zonnegroeten om het lichaam goed op te warmen. ’s Middags vanwege het warme weer een rustige les met veel yin-houdingen en duo oefeningen. Fijne lessen in een prachtige ruimte, waarbij je door het open karakter binnen, maar toch ook buiten bent. Je ruikt de lavendel uit de tuin, je hoort de vogels en de zon streelt de yogaruimte met haar zonnestralen.

Veel gelachen, gedeeld en vooral ondergedompeld in yoga, rust en ruimte. Het weer was prachtig; elke dag zon en lekker warm zo rond de 35 graden, waardoor het buiten de yogalessen prima vertoeven was in en om het zwembad. Ook nodigde het weer uit en te kanoën of te zwemmen in de rivier, een lange wandeling te maken of erop uit trekken en te genieten van de mooie omgeving met de vele pittoreske stadjes en vergezichten.

Jeanine kookte weer de sterren van de hemel, waardoor elke (vegetarische) maaltijd een feestje was voor mond en oog.

Voor 2017 staan er twee van deze super-relaxte vakanties op het programma: De eerste week van juni op de prachtige locatie in de Dordogne. Voor de tweede week van juli staat er een yogavakantie op de planning naar een nieuwe locatie in de Vogezen. Ook weer een prachtige plek, waarbij er veel ruimte is voor het maken van lange wandelingen. Voordeel is dat dit een stukje dichterbij is (op zo’n 550 km afstand van Nijmegen) en dus ook binnen bereik van degenen die niet zo lang willen reizen. Meer informatie over deze fantastische locatie volgt later.

Klik hier voor data en kosten.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *